Broeck, Stefan van den - Ongeduld.

Schrijver:
Titel: Ongeduld.
ISBN: 9789460010675
Taal: Nederlands
Uitgever: Vrijdag, Antwerpen
Bijzonderheden: 2010, 224pp, paperback.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Murk Kroon wordt overvallen door twijfel wanneer een vriend hem plagerig perverse neigingen toedicht. Hij begint een 'openbaar en anoniem' zelfonderzoek in blogvorm. Op zoek naar zijn innerlijke pervert brengt Murk openhartig verslag uit van het dagelijks leven in zijn perfecte gezinnetje, zijn emoties, ideeën, reacties, afgewisseld met psychiatrische verslagen van (zijn? uw?) delicate jeugdherinneringen. Hij knoopt zelfs een vriendschap aan met een verdachte in een zaak van kinderverkrachting in de hoop zicht te krijgen op zijn eigen graad van verdorvenheid.
Als Murk het vriendinnetje van zijn dochter redt van een ontvoerder, wordt hij het voorwerp van een ware heldenverering. Ondanks zijn sussende psychiater stelt de dweperige aandacht van de prille tiener hem danig op de proef.
Ongeduld is een onthutsend 'manuscrit trouvé' bezorgd door Stefan van den Broeck, een boek over gillers en sussers, meisjes en seks, en het verschil tussen potentie en act. 'Reality-literatuur' zoals u het nog nooit las. Echt gebeurd... misschien... ooit... ergens.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.