Lodewijk anne Broekman. - Een indo in Drenthe. Van Tjimahi naar

Schrijver:
Titel: Een indo in Drenthe. Van Tjimahi naar eerste Exloermond.
Taal: Nederlands
Uitgever: eigen beheer. 3e herziene druk, 2013.
Bijzonderheden: Softcover. blz: 218. gelezen maar in hele mooie staat.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info: voor inhoud zie foto"s.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lodewijk anne Broekman. - Een indo in Drenthe. Van Tjimahi naar eerste Exloermond. Lodewijk anne Broekman. - Een indo in Drenthe. Van Tjimahi naar eerste Exloermond. Lodewijk anne Broekman. - Een indo in Drenthe. Van Tjimahi naar eerste Exloermond. Lodewijk anne Broekman. - Een indo in Drenthe. Van Tjimahi naar eerste Exloermond. Lodewijk anne Broekman. - Een indo in Drenthe. Van Tjimahi naar eerste Exloermond. Lodewijk anne Broekman. - Een indo in Drenthe. Van Tjimahi naar eerste Exloermond. Lodewijk anne Broekman. - Een indo in Drenthe. Van Tjimahi naar eerste Exloermond. Lodewijk anne Broekman. - Een indo in Drenthe. Van Tjimahi naar eerste Exloermond.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenjacob

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenjacob
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenjacob een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenjacob vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenjacob kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.