A.T. Vos - Een kwart eeuw D.A.M bedrijf, 1920 - 1945. Een herin

Schrijver:
Titel: Een kwart eeuw D.A.M bedrijf, 1920 - 1945. Een herinneringsbeeld. Damster Auto Maatschappij.
Taal: Nederlands
Uitgever: eigen beheer , Appingedam 1945.
Bijzonderheden: Geb/Hardcover. blz: 64. hele mooie staat. zeldzaam
Prijs: € 27,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info: 1 foto blz tussen blz 62 en 63 ligt voor 2 derde los. verder goed. voor inhoud zie foto"s.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A.T. Vos - Een kwart eeuw D.A.M bedrijf, 1920 - 1945. Een herinneringsbeeld. Damster Auto Maatschappij. A.T. Vos - Een kwart eeuw D.A.M bedrijf, 1920 - 1945. Een herinneringsbeeld. Damster Auto Maatschappij. A.T. Vos - Een kwart eeuw D.A.M bedrijf, 1920 - 1945. Een herinneringsbeeld. Damster Auto Maatschappij. A.T. Vos - Een kwart eeuw D.A.M bedrijf, 1920 - 1945. Een herinneringsbeeld. Damster Auto Maatschappij. A.T. Vos - Een kwart eeuw D.A.M bedrijf, 1920 - 1945. Een herinneringsbeeld. Damster Auto Maatschappij. A.T. Vos - Een kwart eeuw D.A.M bedrijf, 1920 - 1945. Een herinneringsbeeld. Damster Auto Maatschappij. A.T. Vos - Een kwart eeuw D.A.M bedrijf, 1920 - 1945. Een herinneringsbeeld. Damster Auto Maatschappij.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenjacob

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met boekenjacob
 • Na uw bestelling ontvangen u en boekenjacob een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenjacob vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • boekenjacob kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.