Maria Valtora - Jesus zelf geeft onderricht Geschriften van Ma

Schrijver:
Titel: Jesus zelf geeft onderricht Geschriften van Maria Valtora deel 3 (uitreksels uit haar schrijfboeken 1944-1945-1946 en 1947)
Taal: Nederlands
Uitgever: Centro Editoriale Valtoriano Italia 1987 verantwoordelijke vertaalster mevr. C Stockman Tessenderlo
Bijzonderheden: paperback 276pp. in goede staat
Prijs: € 8,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Maria Valtorta (14 maart 1897-12 oktober 1961) was een rooms-katholieke Italiaanse schrijver en dichter. Ze was een franciscaner tertiair en een lekenlid van de dienaren van Maria, die verslag deed van persoonlijke gesprekken met en dictaten van Jezus Christus .

Maria Valtorta
Geboren
14 maart 1897
Caserta , Italië
Ging dood
12 oktober 1961 (64 jaar)
Viareggio , Italië
Rustplaats
Basiliek van Santissima Annunziata , Florence
Nationaliteit
Italiaans
Opvallende werken
Het gedicht van de mens-god
Het boek Azaria
In haar jeugd reisde Valtorta door Italië vanwege de militaire carrière van haar vader. Haar vader vestigde zich uiteindelijk in Viareggio . In 1920, 23 jaar oud, terwijl ze met haar moeder op straat liep, sloeg een delinquente jongen haar zonder duidelijke reden in de rug met een ijzeren staaf. In 1934 bleef ze door de verwonding uiteindelijk de resterende 28 jaar van haar leven in bed. Haar geestelijk leven werd beïnvloed door het lezen van de autobiografie van Saint Thérèse van Lisieux en in 1925, op 28-jarige leeftijd, voordat ze bedlegerig werd, bood ze zichzelf aan God aan als een slachtofferziel .

Van 23 april 1943 tot 1951 produceerde ze meer dan 15.000 handgeschreven pagina's in 122 notitieboekjes, meestal met details over het leven van Jezus als een verlengstuk van de evangeliën. Haar handgeschreven notitieboekjes met bijna 700 gereputeerde episodes uit het leven van Jezus werden door haar priester op aparte pagina's getypt en weer in elkaar gezet, en vormden de basis van haar boek van 5000 pagina's Het gedicht van de man-god . [1] De Heilige Stoel plaatste het werk op de Index van verboden boeken en de Vaticaanse krant L'Osservatore Romano vergezelde de publicatie van dit decreet met een artikel dat het boek een slecht gefictionaliseerd leven van Jezus noemde. [2] Valtorta leefde het grootste deel van haar leven bedlegerig in Viareggio, Italië, waar ze stierf in 1961. Ze wordt begraven in het grote klooster van de Basiliek van Santissima Annunziata in Florence.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maria Valtora - Jesus zelf geeft onderricht  Geschriften van Maria Valtora deel 3 (uitreksels uit haar schrijfboeken 1944-1945-1946 en 1947)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.