Klock, Monica & Torsten. - Citrusplanten in de tuin

Schrijver:
Titel: Citrusplanten in de tuin
ISBN: 9789044711899
Taal: Nederlands
Uitgever: Delta's
Bijzonderheden: 2006, paperback In uitstekende staat Als nieuw
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De beste citrussoorten voor de tuin - de juiste verzorging voor gezonde planten - citrusplanten zelf kweken en vermeerderen. Wie ooit tijdens een vakantie in het zuiden in een citroen- of sinaasappelgaard is geweest, heeft waarschijnlijk mooie herinneringen aan bomen met glanzende, donkergroene bladeren en goudgele citroenen of dieporanje sinaasappels. U hoeft echter niet in het zuiden te wonen om citrusplanten in uw tuin te hebben. Al behoren de verschillende citrussoorten tot de wat gevoeligere, lastigere planten om te kweken in ons klimaat, toch bieden ze met de juiste verzorging heel veel kleur en smaak. In dit boek vindt u een overzicht van vele variëteiten van sinaasappels, mandarijnen, grapefruits, limoenen, citroenen Er wordt uitgebreid beschreven welke eisen de verschillende citrusplanten stellen voor een goede groei en op welke manier u ze kunt laten overwinteren. U leest bovendien alles over het planten, het vermeerderen, het snoeien en de verzorging van de planten. Kortom, met behulp van dit boek kunt u uw citrusplanten ook in ons klimaat laten uitgroeien tot de mooiste én lekkerste kuipplanten.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Klock, Monica & Torsten. - Citrusplanten in de tuin

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.