Norel, K. - Secretaris op de vloot van houtman

Schrijver:
Titel: Secretaris op de vloot van houtman
ISBN: 9789010027801
Uitgever: RBI
Bijzonderheden:
Prijs: € 1,00
Verzendkosten: € 3,64 (binnen Nederland)
Meer info: in zeer nette staat
176 pagina's

snelle levering

BEDANKT VOOR UW BELANGSTELLING IN ONS BOEKWINKELTJE snelle levering van piet (11 jaar) en Ilonka (10 jaar). Wij verkopen met een beetje hulp van mamma de boekjes van opa en oma, die boekjes spaarden. Alles in in hele nette staat. Van de centjes gaan wij naar het zwembad en halen we een ijsje bij ons in het dorp en kopen wij zelf boeken die we sparen van Geronimo Stilton op de rommelmarkt bij ons in de Speeltuin. U kunt natuurlijk ook een boekje wat wij aanbieden rechtstreeks met ons ruilen als u een Geronimo Stilton boekje heeft, dan betaalt ieder de porto voor zich.
Bij bestellingen vanaf E30,00 betaalt mamma voor ons de verzendkosten!
De verzendkosten voor een los boek voor u binnen Nederland bedragen:
Tot 350 gr. passend door de brievenbus = €3,32 / tot 2 kg. passend door de brievenbus = €3,80
Boeken die te dik zijn voor de brievenbus kunnen (tenzij anders vermeld) ook opengevouwen worden verzonden voor €3,80.
Pakketpost: UPS: u dient het pakket zelf af te halen bij een UPS-punt bij u in de buurt = €4,09 / DHL en zelf afhalen bij een DHL-punt = €5,00 / Via DHL thuis laten bezorgen = €5,75 /DPD thuis laten bezorgen €5,95/ zelf afhalen bij DPD = €4,75/ PostNL afhalen bij een postkantoor = €5,95 / PostNL thuis laten bezorgen = €6,50
U kunt uw keuze voor pakketpost bekend maken via opmerkingen bij uw bestelling.
Boeken die voor 16.00 uur worden besteld, proberen we dezelfde dag te verzenden. Voor pakketpost doen wij hiervoor mijn uiterste best maar in ieder geval worden deze boeken de volgende dag verzonden.
Verdere vragen zullen we met hulp van mamma ook zo spoedig mogelijk beantwoorden. U kunt de boekjes ook gratis afhalen in Zoetermeer of Alphen aan den Rijn op afspraak.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij snelle levering

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met snelle levering
  • Na uw bestelling ontvangen u en snelle levering een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van snelle levering vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • snelle levering kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.