Cherrett, Pauline - Chinees schilderen

Schrijver:
Titel: Chinees schilderen
ISBN: 9789072267801
Taal: Nederlands
Uitgever: Librero Nederland
Bijzonderheden: 2002, paperback, 126pp, illustraties in zw en kleur, met Leverancierslijst en register. Met naam op titelpagina
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info: Instructies in stappen om Chinees penseelschilderen zelf te leren

Oriental Art uit Enkhuizen

Logo Oriental Art

In deze winkel worden de kunstboeken over kunst technieken in China, Japan, Indonesië en andere Oost-Aziatische landen, waaronder veel instructie en leerboeken, van de kunstenaar Rob Komala (1947-2020) uit Enkhuizen te koop aangeboden. De verzameling is uniek in zeldzame boeken, en boeken die in Nederland niet vaak voor handen zijn, met name - maar niet alleen - over oosterse teken- en schilderkunst en Sumi-e met name uit Indonesië, Japan en China. indien u de verzameling wilt bekijken is afspraak in Enkhuizen mogelijk.
Wij berekenen een vast bijdrage in verzendkosten van €4,50 ongeacht grootte, zwaarte boek en ongeacht bestemmingen in Nederland en België. Extra kosten van bestellingen voor buiten België en Nederland op aanvraag.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cherrett, Pauline - Chinees schilderen Cherrett, Pauline - Chinees schilderen Cherrett, Pauline - Chinees schilderen Cherrett, Pauline - Chinees schilderen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Oriental Art

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Oriental Art
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oriental Art een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oriental Art vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Oriental Art kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.