Powell, Richard - Wie doet me wat

Schrijver:
Titel: Wie doet me wat
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Tuyl, Zaltbommel, 1959
Bijzonderheden: Verfilmd met Elvis Presley
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Richard Powell. Wie doet me wat. Uitgeverij J. Van Tuyl N.V. Zaltbommel-Antwerpen." z.d. (1959)

20 x 15 cm. Kartonnen band met vergulde lederen rug. 207 blz. Gedrukt in zwart en blauw. Prima staat. Vertaling van "Pioneer, go home!", door Margot Bakker. Deel van de "Triomfreeks".

Richard Powell (1908-1999) was een succesvolle Amerikaanse romanschrijver. Maar liefst drie van zijn romans werden verfilmd: "The Philadelphian" met Paul Newman en Robert Vaughn, "The Build-Up Boys" en tenslotte deze roman "Pioneer, go Home!", verfilmd als "Follow that dream" met Elvis Presley in de hoofdrol.

"Wie doet me wat" is een humoristische roman over een onaangepaste familie die verloren rijdt met de auto en bij toeval op een stuk grond verzeilt waarvan niemand de eigenaar is. Ze nemen het in bezit en zetten zo een serie komische gebeurtenissen in gang. Powell baseerde zich op waar gebeurde feiten in Florida, waar ook een bende ongeregeld ongebruikte grond in bezit had genomen en uiteindelijk recht van bewoning verkreeg. De roman is te lezen als een kritiek op de naoorlogse Amerikaanse samenleving, met een volgens de auteur te grote overheidsbemoeiing en een tekort aan eigen initiatief bij de bevolking.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Powell, Richard - Wie doet me wat Powell, Richard - Wie doet me wat

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.