G. de Purucker - Word Wisdom in the Esoteric Tradition; Classes

Schrijver:
Titel: Word Wisdom in the Esoteric Tradition; Classes in Basic Theosophical Teaching
ISBN: 9780091300432
Taal: Engels
Uitgever: Point Loma Publications, (1980). First Edition, First Printing. 0091300435 9780091300432
Bijzonderheden: paperback 159pp. in goede staat, geplastificeerd, 23x15 cm zeer schaars!
Prijs: € 29,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Gottfried de Purucker (Suffern, New York, 15 januari 1874 - Covina, Californië, 27 september 1942) was een Amerikaanse schrijver en theosoof.\De Purucker heeft, door zijn diepgaande uiteenzetting van de oude wijsheid, een onschatbaar erfgoed nagelaten. Hij probeerde zijn leden, lezers en toehoorders aan te moedigen een evenwicht te zoeken tussen intuïtie, intellect, mededogen en, hun op zichzelf gerichte aspecten te laten leiden door hun universele spirituele zelf. Een taak voor ieder individu om deze vereniging van de mens met de innerlijke god te ontwikkelen. de Purucker zag het als zijn levenstaak om deze verheven visie aan zo veel mogelijk mensen over te brengen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

G. de Purucker - Word Wisdom in the Esoteric Tradition; Classes in Basic Theosophical Teaching

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.