Heiden, Konrad - ADOLF HITLER I & II Das Zeitalter der Verantw

Schrijver:
Titel: ADOLF HITLER I & II Das Zeitalter der Verantwortungslosigkeit - Ein Mann gegen Europa - Eine Biographie
Taal: Duits
Uitgever: Europa Verlag Zurich
Bijzonderheden: 1936 & 1937, gebonden linnen, slijtplekje op de rug en verkleuring, verder goede staat
Prijs: € 19,95
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

Déjà-Vu Hattem uit Hattem

Logo Déjà-Vu Hattem

Bestellingen worden -zo mogelijk- binnen Nederland dezelfde (werk)dag verstuurd! Geen verzend- en verpakkingskosten in Nederland, boeken worden niet opengevouwen verzonden. Verzending naar België en Duitsland kost 3 euro, dit geldt ook voor Frankrijk als u het pakket afhaalt bij een afhaalpunt. Indien u 2 bestellingen plaatst betaalt u ook naar die landen geen verzendkosten!
OPRUIMING: 10 boeken voor 15 euro, inclusief verzending in Nederland, vul in het zoekvakje in: opruiming. De lijst met boeken die u nu ziet vallen onder deze actie, we kunnen u ook een lijst per mail toezenden!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heiden, Konrad - ADOLF HITLER I & II  Das Zeitalter der Verantwortungslosigkeit - Ein Mann gegen Europa - Eine Biographie Heiden, Konrad - ADOLF HITLER I & II  Das Zeitalter der Verantwortungslosigkeit - Ein Mann gegen Europa - Eine Biographie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Déjà-Vu Hattem

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Déjà-Vu Hattem
  • Na uw bestelling ontvangen u en Déjà-Vu Hattem een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Déjà-Vu Hattem vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Déjà-Vu Hattem kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.