Anoniem - Journal de la Province de Limbourg

Schrijver:
Titel: Journal de la Province de Limbourg
Taal: Nederlands
Uitgever: L.Th. Nypels, Maastricht
Bijzonderheden: Boeiend dagblad uit 1819
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"N°. 176. Journal de la Province de Limbourg. Dimanche 1er Août 1819. (...) A Maestricht, de l'Imprimerie provinciale, chez L.Th. Nypels, rue Grand-Staat, n. 699"

27 x 22 cm., nieuwsblad in vier bladzijden en twee kolommen, onafgesneden. Taksstempel. Gedrukt op gevergeerd papier zonder watermerk. 3,5 van de vier bladzijden zijn gewijd aan internationaal militair nieuws. Daarna volgt lokaal nieuws: de prijzen van de voedingsmiddelen, openbare verkopen van domeinen en gronden in As, Sittard, Susteren, Grevenbicht en andere plaatsen, en de Maastrichtse boekhandelaar P. J. Collardin die meldt dat hij Brusselse zeep gaat verkopen.

De "Journal de la Province de Limbourg" verscheen van 1816 tot 1829, tijdens het "Verenigd Koninkrijk der Nederlanden". Eerder verschenen onder de naam "Journal de Maestricht". Worldcat OCLC-nummer:72691493 ; KB Den Haag: Kranten Magazijn 011667 D 33. Niet in Delpher. Zeldzaam, ik vind september 2020 geen andere exemplaren te koop op internet.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anoniem - Journal de la Province de Limbourg

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.