Gigengack, Jeroen Martin, Jack - Ontwerpboek natuurtuinen / ru

Schrijver:
Titel: Ontwerpboek natuurtuinen / ruimtelijke vormgeving met de natuur als inspiratiebron
ISBN: 9789050111058
Taal: Nederlands
Uitgever: Knnv, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1998, 175pp Gebonden In uitstekende Staat Als nieuw
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hoe maak ik van mijn tuin een groene oase met veel natuur? De auteurs van het ONTWERPBOEK NATUURTUINEN geven op deze vraag een helder en duidelijk antwoord: begin met een goed tuinontwerp en de rest 'komt vanzelf'. Om tot een goed ontwerp te komen nemen de auteurs, zelf tuinarchitecten en deskundigen op het gebied van natuurtuinen, de lezer stap-voor-stap mee in het ontwerpproces. Met de voorbeelduitwerkingen en duidelijke achtergrondinformatie inspireren zij iedere ontwerper bij het maken van een eigen tuin. Daarbij besteden zij veel aandacht aan het gebruik van geuren en kleuren, vormen en compositie, en zaken als water, grondsoorten, licht en schaduw, warmte en beschutting. Ze laten zien hoe het planten en dieren, zoals vogels en vlinders, naar de zin gemaakt kan worden in een natuurlijke omgeving. Achterin het boek is en handige plantengids opgenomen met inheemse soorten, die sierwaarde hebben en goed als zaad of bij kwekers verkrijgbaar zijn.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gigengack, Jeroen  Martin, Jack - Ontwerpboek natuurtuinen / ruimtelijke vormgeving met de natuur als inspiratiebron

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.