Herwig, Modeste - De Nieuwe Tuin

Schrijver:
Titel: De Nieuwe Tuin
ISBN: 9789021596570
Taal: Nederlands
Uitgever: Groenboekerij Kosmos/Z&K Uitgevers Bv
Bijzonderheden: 2002, 143pp In Uitstekende Staat Als Nieuw
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De nieuwe tuin laat u kennismaken met de laatste ontwikkelingen in de tuinarchitectuur. Een schat aan foto´s, speciaal voor dit boek gemaakt, toont een verrassende collectie van eigentijdse tuinen. Toonaangevende tuinontwerpers laten hun mooiste creatieve uitingen zien. Sterke lijnen, bijzondere nieuwe materialen en andere manieren om planten toe te passen maken daar deel van uit. Er is net zoveel aandacht voor de inrichting van de steeds kleiner geworden buitenruimte, als voor het interieur van de woning. Een inrichting die aansluit bij de huidige smaak en het levensritme in de 21e eeuw. Kleine stadstuinen, dakterrassen, tuinen aan het water en tuinen vol bloeiende planten - u komt ze allemaal tegen in dit fascinerende overzicht van hedendaagse tuinstijlen. De nieuwe tuin laat inspirerende eigentijdse tuinen zien.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Herwig, Modeste - De Nieuwe Tuin

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.