Vonk, S - De gezichten van Margraten, 'zij bleven voor altijd j

Schrijver:
Titel: De gezichten van Margraten, 'zij bleven voor altijd jong'
Taal: Nederlands
Uitgever: 2019, Walburg Pers
Bijzonderheden: nieuwe hardback, 320 pag, A4 formaat, vele. zw.w. foto's en ill, nw. Vz.kn.E 5,95
Prijs: € 39,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Op de enige Amerikaanse begraafplaats in ons land , Margraten liggen bijna 8.300 Amerikaanse soldaten die omkwamen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Daarnaast staan de namen van nog eens 1.722 vermiste soldaten op de Muren der Vermisten.
- Uitgegeven speciaal voor de herdenking van 75 jaar vrijheid, geeft dit boek de dappere strijders voor onze onafhankelijkheid weer een gezicht. Tijdens de herdenking van 2 tot 6 mei 2020, waren op de begraafplaats te Margraten foto’s te zien zijn van meer dan 7.000 soldaten.
- Uit de jaarlijkse herdenking, die doorgaans meer dan 20.000 bezoekers trekt, komt dit bijzondere herdenkingsboek voort. Op basis van archiefonderzoek en na gesprekken met vele families van de soldaten komen de jonge jongens weer tot leven.
- Tegelijk wordt de lezer aan de hand van honderden persoonlijke foto’s en meer dan honderd verhalen langs de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de bevrijding van Nederland genomen.
- De Gezichten van Margraten schetst een beeld van het hoe en waarom de Nederlandse bevolking de herinnering aan hen nog steeds levend houdt. Elke foto en elk verhaal is bovenal een eerbetoon aan de soldaten die in Margraten zijn begraven en worden herdacht. Met een complete lijst van al hun namen is dit herdenkingsboek een blijvend monument op papier.
- detailbeschrijvingen grafteksten en plattegrond
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vonk, S - De gezichten van Margraten, 'zij bleven voor altijd jong'

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.