Arend Jan van der Horst (Author), Cees Roelofs (Photographer)

Schrijver:
Titel: At home with May and Axel Vervoordt / druk 2
ISBN: 9789020944334
Taal: Meertalig
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2002, 190pp, Hardcover with dustjacket In perfect condition
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
4 talen Nederlands, Duits, Frans, Engels. May en Axel Vervoordt stellen hun prachtig kasteel open. Antiekhandelaar en kunstkenner Axel
Vervoordt is tot ver buiten de grenzen gekend. Op zijn exclusieve feesten verschijnen regelmatig internationale gasten, en topsterren als Madonna en Sting laten het niet na om op doorreis een kunstobject of antiquiteit uit de collecties van Vervoordt te komen kopen. In dit luxueus uitgevoerde boek nodigen Axel en zijn echtgenote May de lezer op de koffie uit en laten hem genieten van hun schitterende kasteel in ´s Gravenwezel. Hierbij gaat het niet alleen over de honderden unieke kunstobjecten in hun interieur, maar vooral over de visie van de Vervoordts op wonen en leven. Hoe ziet hun dag eruit, hoe slagen de kasteelbewoners erin om in hun eigen levensonderhoud te voorzien, wat kookt de huiskok, welke rol is de tuinman toebedeeld, hoe runt zoon Boris de locatie Vervoordt Kanaal? Wat zijn de lievelingsplekjes en -objecten van Axel, met welke bloemen schikt May het liefst een boeket... De prachtige foto´s van topfotograaf Cees Roelofs laten de lezer optimaal genieten van de schitterende interieurs.
Cees weet samen met auteur Arend Jan van der Horst op een perfecte manier de sfeer weer te geven die overal in de ruimtes in en om het kasteel hangt.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arend Jan van der Horst (Author), Cees Roelofs (Photographer) - At home with May and Axel Vervoordt / druk 2

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.