Impelluso, Lucia - Tuinen en labyrinten

Schrijver:
Titel: Tuinen en labyrinten
ISBN: 9789055447145
Taal: Nederlands
Uitgever: Ludion
Bijzonderheden: 2007, paperback In Uitstekende Staat. Als Nieuw
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als u een tuin betreedt, merkt u het meteen. Of het nu gaat om een strakke, geometrische, van de buitenwereld afgezonderde kloostertuin of om een zwierige Franse tuin uit de Verlichting, waar de natuur vrijer werd gelaten: elke tuin communiceert. Omdat hij veel meer is dan een loutere ‘architectuur van het groen’. Hij weerspiegelt de op-
vattingen van de mens op een bepaalde plaats, in een bepaalde tijd en in bepaalde levensomstandigheden. En dat is bijzonder boeiend. Veel meer dan bijvoorbeeld de architectuur is de tuin onderhevig aan de tand des tijds. Omdat hij hoofdzakelijk bestaat uit vergankelijke en veranderlijke materialen. Daarom zijn schilderijen en
prenten, verzen en filosofische beschrijvingen met de tuin als onderwerp zo belangrijk. Ze hebben het oorspronkelijke uitzicht van de tuin vastgelegd. Zo kan de tuin bewaard worden. Zo kan hij bekeken, bewonderd en bestudeerd worden. In een boek als dit, bijvoorbeeld.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Impelluso, Lucia - Tuinen en labyrinten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.