Jollands, Beverley - Het knoflookboekje

Schrijver:
Titel: Het knoflookboekje
ISBN: 9789059202139
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman Uitgevers
Bijzonderheden: 2004, Gebonden In Nieuw Staat
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Knoflook is nauw verwant aan ui en prei en al duizenden jaren een onderdeel van ons dieet. Tegenwoordig is knoflook een belangrijk ingrediënt in de vele ''grote keukens'' van de hele wereld. Waar vroeger één teentje knoflook werd gebruikt, worden nu meerdere teentjes of zelfs een heel bolletje gebruikt.

Onze groeiende liefde voor knoflook wordt mede veroorzaakt door het feit dat knoflook ook een goede invloed heeft op onze gezondheid. Het kan infecties tegengaan, bloeddruk en cholesterol verlagen en verschillende studies wijzen uit dat het wellicht een gunstige invloed heeft op kanker. Of het nu rauw en scherp is, gekookt en zacht, knoflook speelt een belangrijke rol in alle recepten in dit boek. Knoflook in sausjes, soepen, vis, vlees, kip en vegetarische maaltijden, alles komt aan de orde.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jollands, Beverley - Het knoflookboekje

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.