Innes, Hammond - De man van Levkas

Schrijver:
Titel: De man van Levkas
Taal: Nederlands
Uitgever: Elsevier
Bijzonderheden: 1978, 300 pp, paperback, redelijke staat, rug beetje stuk. Naam en datum op 1e blz.
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Tegen zijn wil raakt Paul van der Voort – zelf op de vlucht omdat hij van moord wordt verdacht – betrokken bij het lot van de geniale maar erg onevenwichtige man die hem adopteerde. Het is de beroemde antropoloog dr. Pieter van der Voort. Naarstig speurt deze op enkele Griekse eilanden naar de sporen die de oorsprong van de mens moeten verklaren. Ondertussen graaft Paul in het verleden van de man die hij soms zo intens kan haten. Daarbij doet hij een afschuwelijke ontdekking en begint te begrijpen welke kracht de oude man zo onweerstaanbaar drijft. Maar dat is niet Paul ’s enige probleem, zelf op de vlucht moet hij het bovendien nog opnemen tegen een smokkelaarsbende. En dan doet dr. Vander Voort de ontdekking van zijn leven.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Innes, Hammond - De man van Levkas

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.