Bos, Tamara - Rosa Pardon en haar speurvarken

Schrijver:
Titel: Rosa Pardon en haar speurvarken
ISBN: 9789080588851
Taal: Nederlands
Uitgever: KLAP, FC
Bijzonderheden: 2001, 48pp, Grote hardcover in prima staat, als nieuw
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Rosa Pardon is net vier en heeft een varken als huisdier. Geen speelgoedvarken, maar een echt levend, lief, roze varkentje dat Teun heet. Rosa's ouders hebben een dierenwinkel. Je zou er jaloers van worden... Rosa is de hoofdpersoon in het boek 'Rosa Pardon en haar speurvarken' van Tamara Bos. In korte verhaaltjes beleven Rosa en haar varken samen van alles.

Als Rosa jarig is, gaan ze bijvoorbeeld langs allerlei winkels en krijgen ze overal wat lekkers. Ze krijgen zoveel dat Rosa 's avonds geen zin meer heeft in haar verjaardagstaart. In een ander verhaal gaat ze samen met haar papa trimmen in het bos. Als Rosa over een balk loopt, glijdt ze uit en belandt in de modder. Ook haar vader glibbert van de balk. Teun vindt dat natuurlijk wel leuk, want varkens houden wel van in de modder spelen. En denk je dat Rosa's vader boos wordt? Echt niet! Hij vindt het helemaal niet echt erg.

De papa van Rosa is dan ook wel een hele speciale papa. Het lijkt soms alsof hij zelf nog een kind is: hij wil op Rosa's fiets fietsen en speelt stiekem met haar in de tent van de bouwvakkers voor hun huis. Maar in het leukste verhaaltje brengt Rosa haar ouders ontbijt op bed. Omdat ze niet aan het fornuis mag komen kan ze geen thee zetten. Daarom besluit ze dat haar ouders maar cola moeten drinken. En wat hoort er bij cola? Chips natuurlijk! Heerlijk...

Het leukste aan het boek zijn de mooie kleurige tekeningen van illustrator Philip Hopman. Rosa is een lief meisje met mooie jurkjes aan met bijpassende strik. Dat Teun een heel speciaal varken is, zie je ook op de tekeningen. Hij heeft steeds een ander t-shirt aan. Alles bij elkaar zijn de tekeningen net een sprookje. Daarom is het jammer dat de tekeningen niet groter zijn. Ze zijn nu hoogstens een halve bladzijde groot, terwijl ze wel op een hele pagina hadden gemogen. Er is namelijk heel veel te zien op de tekeningen. Nu lijken het soms net zoekplaatjes en niet iedereen is zo goed in speuren als Teun
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

zakelijk

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Ook bij brievenbuspost.
Kosten voor een brievenbuspakket zijn 3,95 euro.
Een pakket tot 10 kg naar een DHL afhaalpunt kost 4,50 euro, thuisbezorgd 5,75 euro.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bos, Tamara - Rosa Pardon en haar speurvarken Bos, Tamara - Rosa Pardon en haar speurvarken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  de Koopjeskoffer
  Kamer van Koophandel nummer: 56766831
  NL001778307B19
  www.dekoopjeskoffer.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.