J.H. Weissenbruch / Ned-eng / 1824-1903

Schrijver:
Titel: J.H. Weissenbruch / Ned-eng / 1824-1903
ISBN: 9789040094019
Uitgever: Waanders, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2e druk 2000, 256pp, Gebonden, softcover. 256 pag. plus supplement. Boek is in nieuwstaat.
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
J.H. Weissenbruch is een van de belangrijkste schilders van de Haagse school. In dit uitvoerig geïllustreerde boek is gekozen voor een artistieke, in plaats van een kunsthistorische benadering. De schilder Jan Andriesse heeft de werken van Weissenbruch geselecteerd. Met deze selectie streeft hij niet zozeer naar volledigheid, maar probeert hij de bijzondere schilderkunstige kwaliteiten van Weissenbruch, met name ten opzichte van de behandeling van het licht, duidelijk te maken. Hij beheerst die techniek meesterlijk.
Het tekstgedeelte is een samenwerking tussen schrijvers, essayisten, filosofen, beeldende kunstenaars en deskundigen op het gebied van verschillende kunsten. Bijdragen worden geleverd door Marian van Heteren, Hans Janssen, Nicolaas Matsier, Marcel Vos, Jan Andriesse, Jan Roeland en vele anderen. Door deze hedendaagse opzet gaat het boek verder dan een monografie over een kunstenaar.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - J.H. Weissenbruch / Ned-eng / 1824-1903

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.