McAllister, M.I. - Krukel van de vallende sterren / Mistmantel-

Schrijver:
Titel: Krukel van de vallende sterren / Mistmantel-trilogie 1
ISBN: 9789000036097
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Goor
Bijzonderheden: 2005, Hardcover in prima staat. Het boek kan door de brievenbus. Met evt. nog een vergelijkbaar boek erbij
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het eiland Mistmantel wordt bewoond door rode eekhoorns, otters, egels en mollen en wordt geregeerd door een goedaardige egelkoning. De eekhoorn Krukel is als baby gevonden op een van de stranden van Mistmantel en opgevoed door de andere dieren.
Na zijn lagere schoolperiode mag hij als page gaan werken voor zijn grote held en voorbeeld, kapitein Krispijn. Mistmantel is altijd een vredig eiland geweest, maar dat verandert. Onder invloed van de wrede kapitein Bult stelt de koning nieuwe regels in en wordt het leven voor de dieren op het eiland steeds harder. Slavernij en onderdrukking zijn het gevolg.
Wanneer kapitein Krispijn onterecht wordt beschuldigd van een afschuwelijke moord en wordt verbannen, komen de eilanders in opstand. Krukel weet dat hij niet zomaar een weeskind is en komt in actie. Dan blijkt dat een eeuwenoude voorspelling meer voor hem in petto heeft dan hij zelf ooit had kunnen vermoeden.
Krukel van de vallende sterren is het eerste deel van de mistmantel-trilogie. Een sprookjesachtig epos waarin alle klassieke thema's, zoals de strijd tussen goed en kwaad, en geloof, hoop en liefde aan bod komen. Alle dieren in deze spannende roman hebben hun specifieke eigenschappen behouden, wat vele komische situaties tot gevolg heeft. Krukel van de vallende sterren is een boek om op te pakken
en niet meer weg te leggen.

Koningsgezel
Tweede deel van een trilogie* over de sprookjesachtige wereld van het eiland Mistmantel, dat wordt bevolkt door eekhoorns, mollen en andere dieren. Krukel, de vondelingeekhoorn die is benoemd tot gezel van de koning, wordt ontvoerd naar het eiland van de wrede koning Zilverberk. Met behulp van zijn vrienden weet hij te ontsnappen en vindt hij de speciale steen die hem ook meer vertelt over zijn geheimzinnige en bijzondere afkomst, die hem voor altijd verbindt aan het lot van Mistmantel. Sprookjesachtig verhaal over de strijd tussen goed en kwaad in een wereld bevolkt door dieren. Aardig en sfeervol verhaal, hoewel de hoeveelheid aan personages soms wat verwarrend is. Duidelijke lay-out, stevig ingebonden en een aantrekkelijk omslag met een geketende eekhoorn en een geheimzinnig schip. Tamelijk korte hoofdstukken.Vooral voor wat gevorderde lezers en kinderen die van dit fantasiegenre houden.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Ook bij brievenbuspost.
Kosten voor een brievenbuspakket zijn 3,95 euro.
Een pakket tot 10 kg naar een DHL afhaalpunt kost 4,50 euro, thuisbezorgd 5,75 euro.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

McAllister, M.I. - Krukel van de vallende sterren / Mistmantel-trilogie 1 McAllister, M.I. - Krukel van de vallende sterren / Mistmantel-trilogie 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.