T. Winton - Adem

Schrijver:
Titel: Adem
ISBN: 9789044512076
Uitgever: Uitgeverij De Geus
Bijzonderheden: Naam, sticker, stempel of persoonlijke boodschap voorin. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2008. Taal: Nederlands.
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoewel het dorpje Sawyer, West-Australië, mijlen van zee verwijderd is, kun je er tijdens hevige najaarsstormen toch de golven op de kust horen beuken. Als de wind 's nachts tekeergaat, gaat de jonge Bruce Pike (Pikelet) op de slaapkamervloer liggen om de trilling van de storm en de zee te voelen. Daarmee begint de aantrekkingskracht van de zee, van de verwoestende kracht van het water, en de drang om de baas te zijn over de golven.
Tijdens het zwemmen in de plaatselijke rivier leert hij Loonie kennen, een jongen die tot alles in staat lijkt, als het maar met gevaar te maken heeft. Samen gaan ze surfen in de branding en leren ze de oud-surf-prof Sando en zijn vrouw Eva kennen. De surftochten en ontmoetingen met hen worden een initiatie in het volwassen leven.

Tim Winton (Australië, 1960) won in 1981 met zijn debuutroman An Open Swimmer de Australische Vogel Award en vestigde daarmee in één klap zijn literaire reputatie. Bij Uitgeverij De Geus verschenen zijn romans Cloudstreet, Blauwrug, De ruiters en Over de rand van de wereld. Twee van zijn romans werden genomineerd voor de Man Booker-prijs. De Nederlandse vertaling van Adem is de wereldprimeur van de roman.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

T. Winton - Adem