Eggelte, Henk - Veldgids Nederlandse Flora - wilde planten en b

Schrijver:
Titel: Veldgids Nederlandse Flora - wilde planten en bloemen herkennen & determineren
ISBN: 9789050112611
Taal: Nederlands
Uitgever: KNNV Uitgeverij
Bijzonderheden: 6e druk 2010, 472pp, softcover. In zeer goede staat. Boek 13 uit de serie Veldgids. Redelijk zeldzaam boek.
Prijs: € 24,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Met deze geïllustreerde flora van Nederland brengt u alle Nederlandse wilde plantensoorten snel en makkelijk op naam aan de hand van een nieuwe methode die het determineren vereenvoudigt.

De determinatiesleutels zijn - vergeleken met andere flora's - compact en overzichtelijk. Steeds is duidelijk zichtbaar wat onderscheidende en wat aanvullende kenmerken zijn. Ook is er gebruik gemaakt van duidelijk waarneembare, bij voorkeur vegetatieve kenmerken.

Dit is handig voor beginners die zonder al te veel botanische voorkennis aan de slag kunnen. Iedereen leert snel met deze flora werken en ook 'moeilijke' groepen blijken toegankelijk. Voor gevorderden is er het voordeel dat kenmerkende verschillen tussen soorten in één oogopslag terug te vinden zijn. Vooral in het veld is dat zeer handig.

Ter ondersteuning zijn meer dan 2000 lijntekeningen van vrijwel alle plantensoorten opgenomen. Ook bevat het boek veel extra informatie over zeldzaamheid, grootte, bloeitijd en milieu van de plant. Inclusief register met de wetenschappelijke, familie- en geslachtsnamen.

Deze flora is voor elke plantenliefhebber een prettige en betrouwbare gids.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eggelte, Henk - Veldgids Nederlandse Flora - wilde planten en bloemen herkennen & determineren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.