Mr.Willem Bilderdijk en Vrouwe Katharina Wilhelmina Bilderdijk

Schrijver:
Titel: Hollands Verlossing
Taal: Nederlands
Uitgever: Haarlem, François Bohn, 1814
Bijzonderheden: Compleet in 2 delen. Deel I tweede druk en deel II eerste druk. Studie-exemplaar. De band van deel I ontbreekt. Deel II is gebonden in een met blauw papier beplakt kartonnen bandje. De titelprent van deel II heeft een flinke lichtbruine watervlek.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info: Beide delen hebben een gegraveerde titelpagina met een identiek vignet van Reinier Vinkeles.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mr.Willem Bilderdijk en Vrouwe Katharina Wilhelmina Bilderdijk - Hollands Verlossing Mr.Willem Bilderdijk en Vrouwe Katharina Wilhelmina Bilderdijk - Hollands Verlossing Mr.Willem Bilderdijk en Vrouwe Katharina Wilhelmina Bilderdijk - Hollands Verlossing

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.