Oldenburger- Ebbers Carla S, Eric Blok, Backer Anne Mieke - Gid

Schrijver:
Titel: Gids voor de Nederlandse tuin- en landschapsarchitectuur West: Noord- Holland en Zuid Holland
ISBN: 9789069060231
Taal: Nederlands
Uitgever: Hef Publishers
Bijzonderheden: 1998, Gebonden met stofomslag. In Nieuw Staat
Prijs: € 19,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek geeft een overzicht van de geschiedenis van de Nederlandse tuin- en landschapsarchitectuur van de Middeleeuwen tot heden. Evenals in een architectuurgids wordt in deze gids ruime aandacht besteed aan de ontwerpers en de ontwerpachtergronden van de beschreven locaties. Het totale project beoogt een bijdrage te leveren aan de bevordering voor de belangstelling voor en het inzicht in de tuin- en landschapsarchitectuur van Nederland. (vergelijkbaar met het Monumenten Inventarisatie Project [M.l.P.] ) Gezien de groeiende belangstelling voor tuinen en de culturele achtergronden van de eigen streek, is gekozen voor een uitgave in vier delen. De delen bevatten bijna achttienhonderd locaties, zoals landgoederen, buitenplaatsen, kloostertuinen, botanische tuinen, parken, villaparken, tuindorpen, arboreta, rosaria, kruidentuinen, modeltuinen, heemtuinen, recreatieparken, pretparken, dierentuinen, groenstructuren, landschapsontwerpen, land-art en begraafplaatsen.

De gids is rijk geïllustreerd en richt zich tot een breed publiek, van tuinliefhebbers die uitstapjes in de eigen omgeving willen maken tot kunsthistorici die de gids als naslagwerk willen gebnliken. Ook voor ontwerpers, restaurateurs van tuinen, landgoedbezitters en lokale overheden is deze gids een onmisbaar standaardwerk met zijn streekgerichte kunsthistorische inleiding, biografische gegevens van tuinontwerpers, verklarende woordenlijst en verschillende uitgebreide registers.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oldenburger- Ebbers Carla S, Eric Blok, Backer Anne Mieke - Gids voor de Nederlandse tuin- en landschapsarchitectuur West: Noord- Holland en Zuid Holland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.