Lindgren, Astrid - Pippi Is Altijd De Sterkste

Schrijver:
Titel: Pippi Is Altijd De Sterkste
ISBN: 9789021669038
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 12,99
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:

De Waterlelie uit Loenen

Alle boeken die wij verkopen zijn in goede staat tot z.g.a.n. Kringloop de Waterlelie is opgezet om de hulporganisatie ADRA te ondersteunen. Bij het kopen van een boek steunt u dus deze stichting. Adra is een hulporganistatie die armoede tegen gaat d.m.v. zelfredzaamheids projecten, gezondheid, noodhulp en wederopbouw projecten. Meer hierover weten kan je kijken op www.adra.nl. Op deze manier bent u niet alleen duurzaam bezig, maar steunt u gelijk mensen in armoede! Veel leesplezier..

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Waterlelie

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Waterlelie
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Waterlelie een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Waterlelie vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Waterlelie kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.