Bosch, Ad en Boezeman, Jan Willem - Canon van Dordrecht

Schrijver:
Titel: Canon van Dordrecht
ISBN: 9789082034295
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Illustre Dordracum
Bijzonderheden: Tweede druk, nov. 2021. 108 pag., full colour.
Beschikbaar: 175 exemplaren
Prijs: € 7,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Canon van Dordrecht is een open en toegankelijke kennismaking met tal van aspecten uit de geschiedenis de oudste stad van Holland. Het is een ruim en representatief aanbod van hele reeks miniatuurtjes met achter elk een hele wereld. Met ingangen naar de bredere geschiedenis. Handgrepen voor wie de verdieping zoekt. Met maar vijftig pixels hebben de auteurs een ontegenzeggelijk herkenbaar portret afgeleverd van een, op een haar na, duizend jaar oud Dordrecht.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bosch,  Ad en Boezeman, Jan Willem - Canon van Dordrecht Bosch,  Ad en Boezeman, Jan Willem - Canon van Dordrecht Bosch,  Ad en Boezeman, Jan Willem - Canon van Dordrecht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Augustijnenhof

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Augustijnenhof
  • Na uw bestelling ontvangen u en Augustijnenhof een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Augustijnenhof vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Augustijnenhof kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.