Kirkland, Caroline - Holidays Abroad

Schrijver:
Titel: Holidays Abroad
Taal: Engels
Uitgever: James Miller, 1873
Bijzonderheden: Uitvoerig Europees reisverhaal
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Holidays abroad ; or Europe from the West, by Mrs. Kirkland. Two volumes, complete in one. New York , James Miller, 1873."

19 x 14 cm., paarsbruin uitgeverslinnen met goudopdruk. 303 plus 332 bladzijden, compleet en in goede staat. Dit uitvoerige verslag van een reis door Europa door de Amerikaanse schrijfster Caroline Kirkland (1801-1864) verscheen voor het eerst in 1849 in twee delen. Dit is de tweede druk, in één volume.

De schrijfster bezocht tijdens een reis van een half jaar in 1848 Engeland, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Duitsland, Nederland (Amsterdam, Haarlem, Den Haag) en België (Antwerpen, Brussel, Waterloo, Oostende).

Caroline Kirkland was één van de eerste belangrijke vrouwelijke schrijvers van de Verenigde Staten. Ze maakte naam met boeken over haar persoonlijke ervaringen in het Wilde Westen. Edgar Allan Poe was een vriend én een bewonderaar van haar.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kirkland, Caroline - Holidays Abroad Kirkland, Caroline - Holidays Abroad

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.