Ph. C. Du Chesne - Motief voor de kinderen van Wylen Vrouwe Isa

Schrijver:
Titel: Motief voor de kinderen van Wylen Vrouwe Isabella Mailliart
Taal: Nederlands
Uitgever: Geen
Bijzonderheden: Fraai gedrukt echtscheidingsdocument
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Motief voor de kinderen van Wylen Vrouwe Isabella Mailliart Weduwe (van) Mijnheer Cornelis van Reynegom enz tegens Jor. Jan Andries Snellinck enz. Zonder plaats, drukker of uitgever, 1712."

32 x 21 cm., nieuwe band in marmerpapier, schuifdoos. 128 genummerde bladzijden, compleet en in goede staat. Enkele aanvullingen in oud handschrift doen vermoeden dat het exemplaar eigendom is geweest van één van de betrokken raadsheren. Fraai gedrukte tekst, in grote romein en cursief, en in Nederlands, Frans en Latijn, over een juridisch geschil over minderjarige kinderen in de toenmalige beau monde (Van Reynegom was ridder en griffier van financiën, Snellinck was secretaris van de Privéraad).

Zeldzaam en verzorgd drukwerk, niet in STCV, Worldcat of Unicat. Google Books rQBDAAAAcAAJ dateert het werk 1712 en gaat terug op een exemplaar in de UB Gent (daar niet terug te vinden). Geen exemplaar te koop op internet. Prijs 75 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ph. C. Du Chesne - Motief voor de kinderen van Wylen Vrouwe Isabella Mailliart Ph. C. Du Chesne - Motief voor de kinderen van Wylen Vrouwe Isabella Mailliart Ph. C. Du Chesne - Motief voor de kinderen van Wylen Vrouwe Isabella Mailliart Ph. C. Du Chesne - Motief voor de kinderen van Wylen Vrouwe Isabella Mailliart

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.