Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Hughes, Robert - De Fatale Kust : Het epos van Australië

Schrijver:
Titel: De Fatale Kust : Het epos van Australië
Taal: Nederlands
Uitgever: Balans
Bijzonderheden: 1988. Paperback. 1e druk. 740 pp. Goede staat
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 6,25 (binnen Nederland)
Meer info:
De eerste druk van 14.000 exemplaren. In goede staat, alleen wat verkleuring. Machtig epos van de geschiedenis van Australië.

De fatale kust is een historisch en literair meesterwerk, een instant klassieker. Oorspronkelijk verschenen in 1988, wordt het nog altijd gezien als een van de beste non-fictieboeken van de twintigste eeuw. Het won tal van prijzen en groeide uit tot een wereldwijde bestseller. Robert Hughes vertelt aan de hand van unieke documenten, dagboeken en brieven de fascinerende geschiedenis van de geboorte van Australië, het onbekende continent dat van een immense strafkolonie opbloeide tot een welvarende natie. In 1788 landde het eerste gevangenentransport uit Engeland. Tachtig jaar later kwamen de laatste criminelen uit Europa aan. Tachtig turbulente jaren waarin de natie zich langzaam ontworstelde aan het Britse ‘Systeem’ van transporten en dwangarbeid. Een strijd waaruit een nieuwe cultuur zou ontstaan. Robert Hughes (1938-2012) werd geboren in Australië. Sinds 1970 woonde en werkte hij in de Verenigde Staten. Hij was kunsthistoricus en befaamde kunstcriticus voor het weekblad time en presenteerde diverse televisieseries over kunst. Hij publiceerde onder meer Barcelona, De klaagcultuur en Amerika’s visioenen. Zijn laatste boek was De zeven levens van Rome.
Verder lezen

Taalvakman uit Bodegraven

particulier

Logo Taalvakman

Gefeliciteerd. U heeft het beste boekwinkeltje gevonden voor bijzondere boeken, zoals gesigneerde exemplaren en boeken in eerste druk. Alles voor een schappelijke prijs met uitstekende service.
Veilig en direct betalen via iDeal is nu ook mogelijk.
Verzending binnen Nederland via DHL Parcel. Vaste prijs voor een brievenbuspakje € 4,50 en pakket naar uw huisadres in Nederland voor slechts € 6,25. Optioneel is verzending naar een DHL Servicepunt voor € 5,50 ook mogelijk op aanvraag. Vermeld dit gaarne bij uw bestelling. Verzending naar een Mondial Relay servicepunt in België vanaf € 6,25. Afhalen mogelijk in Bodegraven of Leiden. Bij bestelling van meerdere boeken tegelijk is korting mogelijk.
Controleer de spam map van uw e-mailbox, want regelmatig verdaagt daar een bericht van boekwinkeltjes of van DHL Parcel.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hughes, Robert - De Fatale Kust : Het epos van Australië Hughes, Robert - De Fatale Kust : Het epos van Australië