Kersten, M. - Delftse Meesters, tijdgenoten van Vermeer / Een a

Schrijver:
Titel: Delftse Meesters, tijdgenoten van Vermeer / Een andere kijk op perspectief, licht en ruimte
ISBN: 9789040098277
Taal: Nederlands
Uitgever: Waanders, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2006, 224pp, Gebonden met stofomslag. In zeer goede staat.
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
In de jaren veertig en vijftig van de zeventiende eeuw is in de Delftse schilderkunst plotseling een aantal buitengewone vernieuwingen zichtbaar. Deze ontwikkelingen hebben een belangrijke invloed gehad op de Nederlandse schilderkunst in de Gouden Eeuw. Zij zijn te zien in het werk van schilders die zich in de periode 1645-1675 voor kortere of langere tijd in Delft vestigden, zoals Paulus Potter, Emanuel de Witte, Gerard Houckgeest, Carel Fabritius en Pieter de Hooch, kunstenaars die nog steeds tot de bekendste van de zeventiende eeuw behoren.
Deze uitgave concentreert zich op de gemeenschappelijke elementen in het werk van de Delftse kunstenaars en laat zien hoe zij in Delft in drie thema's - het stadsgezicht, het architectuurstuk en het genre - dezelfde picturale middelen (de weergave van het licht en door experimenten met perspectivische oplossingen) gebruiken om het illusionistische karakter van de voorstelling te versterken
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kersten, M. - Delftse Meesters, tijdgenoten van Vermeer / Een andere kijk op perspectief, licht en ruimte

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.