Fromm, Erich - THE INSANE SOCIETY

Schrijver:
Titel: THE INSANE SOCIETY
Taal: Engels
Uitgever: Fawcett Premier Book 1965. 320 pag, Ziet er nog goed uit, een dubbelpagina verkleurd. Briefpost 3,90
Bijzonderheden: PSYCHOLOGIE ... ZIE FOTO'S VOOR MEER INFO.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Een dubbelpagina verkleurd door krantenartikel, zie foto.
Met ex libris

English Pocketbooks uit Sleen

Als je het overzicht van mijn boeken sorteert op de kolom "Bijzonderheden", dan krijg je de onderwerpen op alfabet. De prijs van een boek is excl. verzendkosten, Briefpost 2,90 (tot 350 gr.) of 3,90 (350 gr.), Pakketpost via PostNL 6,50 of andere verzendwijze. Ik pak de boeken zorgvuldig in en stuur ze binnen een week aan je op. Boek niet goed, geld terug.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fromm, Erich - THE INSANE SOCIETY Fromm, Erich - THE INSANE SOCIETY Fromm, Erich - THE INSANE SOCIETY Fromm, Erich - THE INSANE SOCIETY Fromm, Erich - THE INSANE SOCIETY Fromm, Erich - THE INSANE SOCIETY Fromm, Erich - THE INSANE SOCIETY Fromm, Erich - THE INSANE SOCIETY

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij English Pocketbooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met English Pocketbooks
  • Na uw bestelling ontvangen u en English Pocketbooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van English Pocketbooks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • English Pocketbooks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.