Heindel, Hans - Leer der Rozekruisers Rozekruisers cosmologie

Schrijver:
Titel: Leer der Rozekruisers Rozekruisers cosmologie of mystiek christendom
Taal: Nederlands
Uitgever: Gnosis
Bijzonderheden: 3e druk / gebonden / 550 pag. / 782 gram / gelezen en in goede staat; ruikt wel wat muf
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een eenvoudige verhandeling over de evolutie van den mensch in het verleden, zijn huidige samenstelling en zijn ontwikkeling en toekomst.

De Christelijke leer van het Nieuwe Testament behoort in het bijzonder bij de baanbrekende Rassen der Westersche Wereld. Zij heeft vooral wortel geschoten onder de bevolking der Verenigde Staten, want daar het nieuwe Ras van het Zesde Tijdvak de eenmaking van alle Rassen ten doel zal hebben, zijn de Verenigde Staten bezig de ‘smeltkroes’ te vormen, waarin al de volkeren der aarde dooreengemengd worden, en uit deze dooreenmenging zal tenslotte het volgende ‘uitverkoren volk’, de nucleus, verrijzen.De geesten uit alle oorden der wereld, die er bewust of onbewust naar gestreefd hebben om de leerlingen van den Christus na te volgen, zullen hier geïncarneerd worden, teneinde hen in de voor die ontwikkeling geschikte omstandigheden te plaatsen.
Daarom verschilt de in Amerika geboren Jood van den Jood uit andere landen. Het feit alleen, dat hij in de westerse wereld geïncarneerd is, wijst erop dat hij bezig is zich vrij te maken van de Ras-geest, en bijgevolg is hij den vastgeroesten, orthodoxe Jood uit de Oude Wereld verre vooruit ; zoals zijn ouders dit trouwens ook reeds waren, anders zouden zij nooit het plan hebben opgevat de oude banden te verbreken en naar Amerika over te steken. Daarom is de Amerikaanse Jood de pionier, die den weg zal voorbereiden, welken zijn landgenoten later zullen betreden.
Zoo zien wij dus dat de Bijbel de leering bevat, die de Westerse volken in het bijzonder nodig hebben: dat zij een les kunnen leren uit het vreeselijk voorbeeld van het Joodse Ras, zooals dit in het Oude Testament beschreven wordt, terwijl zij uit het Nieuwe de leeringen van den Christus kunnen leeren leven, vrijwillig hun lichamen offerend als een levend offer op het altaar van Broederschap en Liefde.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heindel, Hans - Leer der Rozekruisers  Rozekruisers cosmologie of mystiek christendom Heindel, Hans - Leer der Rozekruisers  Rozekruisers cosmologie of mystiek christendom Heindel, Hans - Leer der Rozekruisers  Rozekruisers cosmologie of mystiek christendom

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.