Smit, Daan - Planten uit de bijbel / druk 1

Schrijver:
Titel: Planten uit de bijbel / druk 1
ISBN: 9789026603013
Taal: Nederlands
Uitgever: Callenbach, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1990 160 pg.Gebonden In Uitstekende Staat Als Nieuw
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
T.g.v. het 100-jarig bestaan van de Vrije Universiteit werd een tentoonstelling ingericht rond het thema 'Planten uit de Bijbel'. Deze trok zoveel aandacht dat het zinvol leek om bij het 110-jarig bestaan van de VU een boek uit te geven, gewijd aan ditzelfde onderwerp, waarvan nu een handelsuitgave is verschenen. De planten worden niet alleen genoemd en beschreven, er wordt ook aandacht aan de cultuur van de gewassen besteed en aan de mogelijkheid ze zelf te kweken. De auteur, Hortulanus aan de VU, heeft aan de hand van vele bronnen zo nauwkeurig mogelijk bepaald over welke planten het gaat bij de uitsluitend met volksnamen genoemde soorten in de Bijbel. Een 100-tal gewassen wordt beschreven, met vermelding van de wetenschappelijke, Nederlandse, Bijbelse, Griekse en Hebreeuwse naam en van de desbetreffende Bijbelteksten. Zin om eens een moerbei of een vijgeboom te kweken? Het blijkt mogelijk. Ook hele bekende gewassen als komkommers, look en uien worden in de Bijbel genoemd. Een interessant boek voor elke plantenliefhebber, heel speciaal voor wie zich afvroeg wat hij zich bij in de Bijbel genoemde gewassen moest voorstellen. Geïllustreerd met kleurenfoto's en met reprodukties van 17e eeuwse houtsneden.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Smit, Daan - Planten uit de bijbel / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.