Fremantle, F.; Trungpa, C. - Het tibetaans dodenboek / de grote

Schrijver:
Titel: Het tibetaans dodenboek / de grote bevrijding door horen in de bardo
ISBN: 9789063254049
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 2004, 149pp, paperback
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
De Bardo Thötröl is een Tibetaans boeddhistisch geschrift van de Nyingma- of Oude traditie. Het handelt over de aard van de geest en zijn projecties - verrukkelijk of angstaanjagend, vredig of toornig - die een objectief bestaan lijken te leiden en de wereld buiten ons lijken te bevolken. In het bijzonder worden deze projecties beschreven zoals deze onmiddellijk na de dood in een uiterst overweldigende vorm verschijnen, omdat het bewustzijn niet langer geaard is in, en niet langer beschermd wordt door een fysiek lichaam. Dit geschrift leert ons deze angstaanjagende en verleidelijke vormen te onderkennen, en door dat inzicht de staat van verlichting te bereiken. Traditioneel werd deze eeuwenoude tekst hardop voorgelezen aan de stervende om hem te helpen bevrijding te bereiken. Deze vertaling benadrukt de praktische raad die het boek ook aan de levenden biedt. Het van diep inzicht getuigende commentaar van Chögyam Trungpa, dat geschreven is in een taal die voor een ieder begrijpelijk is, legt ons uit wat de tekst ons leert ten aanzien van de psychologie van de mens. Dit boek is van belang voor hen die zich met dood en sterven bezighouden, alsmede voor hen die spiritueel inzicht in het leven van alledag trachten te verwerven.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fremantle, F.; Trungpa, C. - Het tibetaans dodenboek / de grote bevrijding door horen in de bardo

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.