Jannie Koetsier-Schokker - Koetsier-Schokker, Jannie-Freek & Ge

Schrijver:
Titel: Koetsier-Schokker, Jannie-Freek & Gerdien- een sluwe insluiper (deel 8) (nieuw)
ISBN: 9789402901108
Uitgever:
Bijzonderheden: Een sluwe insluiper is deel 8 van de serie Freek & Gerdien van Jannie Koetsier Schokker, een serie voor kinderen vanaf 8 jaar.  Op de boerderij van Gerdien gebeurt iets vreemds: er worden steeds kalfjes dood geboren. De veearts komt langs om te o...
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een sluwe insluiper is deel 8 van de serie Freek & Gerdien van Jannie Koetsier Schokker, een serie voor kinderen vanaf 8 jaar. 
Op de boerderij van Gerdien gebeurt iets vreemds: er worden steeds kalfjes dood geboren. De veearts komt langs om te onderzoeken wat er aan de hand is. Het lijkt erop dat de herdershonden Storm en Wolf er ook iets mee te maken hebben.
Gerdien is erg verdrietig als ze hoort dat de honden niet op de boerderij kunnen blijven. Maar gelukkig beleeft ze in dit deel ook heel veel mooie én spannende avonturen met haar beste vriend Freek. Want wat doet die auto met drie mannen op het erf van de boerderij?
AVI M5
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jannie Koetsier-Schokker - Koetsier-Schokker, Jannie-Freek & Gerdien- een sluwe insluiper (deel 8) (nieuw)