Delnooz, Fons - Energetische bescherming Tegen leeglopen, ver

Schrijver:
Titel: Energetische bescherming Tegen leeglopen, vervuilen, meetrillen
ISBN: 9789020270204
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheden: 2006 5e druk / paperback / 212 pag. / 355 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De auteur studeerde orthopedagogiek en ontwikkelde zich daarna tot lichaamsgericht en energetisch therapeut. In een bepaalde periode kwam hij steeds moe terug uit zijn praktijk. Hij was dan snel geïrriteerd en had weinig ruimte voor zijn gezin. Op een gegeven moment werd het duidelijk dat dat kwam doordat hij energie van cliënten opnam (vervuilde) en zijn levensenergie aan hen weggaf (leegliep). Hij leerde gaandeweg dat hij dit leeglopen en vervuilen kon stoppen. Deze persoonlijke ervaring heeft zijn ogen geopend voor de energie-uitwisseling die overal tussen mensen plaatsvindt. Waar mensen bij elkaar zijn, maar ook over grote afstanden, beïnvloeden ze elkaar energetisch. Klachten van plotselinge moeheid, geïrriteerdheid, lusteloosheid, pijn en zeker ook burn-out kunnen allemaal het gevolg zijn van dat energetisch contact.
Dit boek is voor gevoelige mensen geschreven. Het is een doe-boek, waarin de lezer stap voor stap wordt geleerd hoe hij energetisch leeglopen bij zichzelf kan constateren; hoe hij de oorzaak daarvan kan vaststellen en wat hij daaraan kan doen. In het eerste deel wordt duidelijk uitgelegd wat energetisch vervuilen en leeglopen is. In het tweede deel worden andere invloeden op ons energiesysteem bekeken. Diepgaand wordt ingegaan op de invloed van de kwaliteit van onze voeding op het energiesysteem. Ook wordt onderzocht hoe de elektriciteit in huis onze aura ontvankelijk maakt voor vervuiling en leeglopen. Het tweede deel is doorspekt met praktische adviezen.
Energetische bescherming is als opleidingsboek een must voor de vele opleidingen in lichaamsgerichte en energetische therapieën. Maar het is ook bedoeld voor al die gevoelige mensen die op een of andere manier in hun werk veel met anderen in aanraking komen: kappers; bejaarden- en ziekenverzorgers; onderwijzers, etc.

Recensie(s)
Deze uitgave is de volledig herziene versie van het populaire ‘Energetische bescherming’ – tegen leeglopen, vervuilen, meetrillen (2000, 7e druk 2014) van de auteurs, beiden coach en therapeut. Hun ‘Handboek energetische bescherming’ * (2008) stond meer in het teken van de preventie (bijvoorbeeld over goede voeding, ook hier aanwezig). In dit boek staat verdieping van de basis van de energetische bescherming centraal. Het is ingedeeld in een theoretisch deel, het begrijpen en herkennen van hooggevoeligheid (hoofdstukken o.a.: de mens als energetisch wezen, energetische netwerken, gebrekkige begrenzing herkennen, rondom sterven) en een praktisch gericht deel, met tips en oefeningen die helpen bij de probleemkant van hooggevoeligheid. Oefeningen die iemand helpen energieverlies te herkennen en zich te reinigen, te versterken en te helen. Een nieuw hoofdstukje is dat over social media, dat de hooggevoelige lezer uitnodigt om te testen hoeveel energie het gebruik ervan hem kost. De informatie is duidelijk en praktijkgericht en geschikt als werkboek voor lichaamsgerichte en energetische opleidingen. Maar het boek is ook geschikt voor de lezer die veel in contact komt met andere mensen en daarvoor gevoelig is.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Delnooz, Fons - Energetische bescherming   Tegen leeglopen, vervuilen, meetrillen Delnooz, Fons - Energetische bescherming   Tegen leeglopen, vervuilen, meetrillen Delnooz, Fons - Energetische bescherming   Tegen leeglopen, vervuilen, meetrillen Delnooz, Fons - Energetische bescherming   Tegen leeglopen, vervuilen, meetrillen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.