Saint Germain en Sibylle Weizenhofer - De poort naar lichamelij

Schrijver:
Titel: De poort naar lichamelijke transformatie
ISBN: 9789077247815
Taal: Nederlands
Uitgever: Akasha
Bijzonderheden: 2008 / paperback / 190 pag. / 485 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De transformatie van ons lichaam is het doel van ons aardse bestaan. Wanneer er eenheid is van geest en materie, is de schijnbare tegenstelling erkend en is het goddelijke op aarde bereikt. De meesters zijn bereid je te helpen de bewustheid te ontwikkelen die je nodig hebt bij dit geweldige transformatieproces.

Meester Saint Germain gaat bij het aanschouwelijk maken van dit complexe thema helemaal terug naar het begin - het moment waarop twaalfduizend jaar geleden een nieuwe cyclus van de ontwikkeling van de mensheid begon. Deze ontwikkeling zal uiteindelijk leiden tot de integratie van de zeven stralen van God en Godin in jezelf en in je omgeving. De zevende straal, de violette vlam, doet nu zijn intrede en zal de afronding vormen van een grote ontwikkelingsreis die we op deze Aarde meemaken, wat zich zal uiten in onze lichamelijke transformatie.

De lichamelijke integratie van de goddelijke stralen gaat via de chakra's. In dit boek word je door je lichaam en je chakra's naar je eigen wijsheid, je lichaamsbewustheid, geleid. Meester El Moyra en Meester Kuthumi zullen je vertrouwd maken met de veranderingen die in je lichaam plaatsvinden wat betreft de organen en de meridianen. Meester Saint Germain vertelt hoe je je bewust kunt worden van blokkades, die wij ziektes noemen, en hoe je deze kunt helen. De meesters zullen je erbij helpen om de boodschappen te ontrafelen die je lichaam aan je duidelijk wil maken. Je leert om op een nieuwe manier met je lichaam om te gaan. De huidige geneeskunde zal in deze gouden tijd transformeren. Door bewustheid leer je je eigen geneeskracht door middel van je goddelijkheid te activeren.

Recensie(s)
De teksten in dit boek vormen de weergave van de inspiratie die de feitelijke auteur, Sybille Weizenhofer, naar haar zeggen ontving van bepaalde entiteiten. Het gaat dus om z.g. 'gechannelde' boodschappen voor wezens die ook wel aangeduid worden als 'opgestegen meesters', d.w.z. lieden die na diverse levens als mens niet opnieuw incarneren, maar in andere dimensies verder leven. Behalve boodschappen van 'meester Saint Germain' bevat het boek ook teksten die worden toegeschreven aan 'meester Kuthumi' en 'meester El Morya'. De inhoud bestaat uit lessen over spirituele ontwikkeling met inbegrip van lichamelijke transformatie door zich open te stellen voor goddelijke energieen. Zo wordt het theosofische begrip 'de zeven stralen' toegelicht, en de functie van enkele chakra's (energiecentra) behandeld. Een en ander is vermengd met enkele moderne wetenschappelijke termen, waarvan de 'opgestegen meesters' kennelijk op de hoogte zijn. Tevens komen enkele aartsengelen ter sprake. Daarnaast is er aandacht voor blokkades in de ontwikkeling van kinderen, en voor verschillende wegen naar heelheid (of daar van afleidend). Het taalgebruik is gedragen c.q. gewichtig; de vertaling laat te wensen over. Met zwart-wittekeningen van energieverbindingen in het lichaam.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Saint Germain en Sibylle Weizenhofer - De poort naar lichamelijke transformatie Saint Germain en Sibylle Weizenhofer - De poort naar lichamelijke transformatie Saint Germain en Sibylle Weizenhofer - De poort naar lichamelijke transformatie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.