Nielsen, Aage Krarup - Aloha En Sydhavsfaerd.

Schrijver:
Titel: Aloha En Sydhavsfaerd.
Taal: Deens
Uitgever: Gyldendalske Boghandel, Kobenhavn 1947
Bijzonderheden: Sjælden kopi fra år 1947, indbundet med læderrygg og hjørner, 200 s. med smukke illustrationer. Meget flot bog (læs ekstra info og se fotos). Lees extra info in het Nederlands en zie foto's
Prijs: € 29,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bogen er komplet komplet - Ja
Remens tilstand - Meget god rem, minimalt slid (se fotos)
Sider løs - nej
Sider revet / spist - nej
Fugtskader - nej
Rustpletter - nej
Skrevet i tekst - nej
Ex libris - nej

Zeldzaam exemplaar van jaargang 1947, hardcover gebonden met lederen rug en hoeken, 200 pp. met fraaie illustraties. Heel mooi boek (lees extra info en zie foto's)

Boek geheel compleet- Ja
Staat van de band- Hele goede band, minimale sleets (zie foto's)
Bladzijdes los- nee
Bladzijdes gescheurd/aangevreten- nee
Vochtschade- nee
Roestvlekken- nee
In tekst geschreven- nee
Ex libris- nee
Verder lezen

AntiekBooks uit Lelystad

Logo AntiekBooks

ACTIE: WIJ RUIMEN ONZE VOORDELIGSTE BOEKEN OP!!!..... Bij aankoop van 2 boeken in de prijsklasse tot 17,50 euro krijgt u nu het voordeligste boek gratis! Bij aankoop van 4 boeken krijgt u de 2 voordeligste boeken gratis enz.. Bijna alle boeken tot 17,50 euro doen mee aan deze actie en zijn in de advertentie aangegeven. U kunt ze vinden door in de zoekopdracht de 2 woorden AntiekBooks en actie in te vullen! ..........................................................................................................................................
Als verzamelaars proberen we de boeken die niet meer in onze verzameling passen, op een zodanige wijze te verkopen, zoals we ze zelf ook graag kopen. Namelijk met een duidelijke omschrijving van de algehele staat en voorzien van meerdere foto's. Hierdoor kunt u zich een goed, eerlijk en heel duidelijk beeld vormen van onze boeken!
De laatste 15 jaar hebben we vooral zeldzame en hele zeldzame boeken verzameld. Een gedeelte van deze verzameling stellen we nu weer beschikbaar voor andere gepassioneerde verzamelaars. Daardoor creëeren we voor ons zelf ook de mogelijkheid, om weer in nieuwe zeldzame aankopen te kunnen blijven investeren. In ons aanbod, zult u dus een groot aantal zeldzame en uiterst zeldzame boeken aantreffen!!!
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nielsen, Aage Krarup - Aloha En Sydhavsfaerd. Nielsen, Aage Krarup - Aloha En Sydhavsfaerd. Nielsen, Aage Krarup - Aloha En Sydhavsfaerd. Nielsen, Aage Krarup - Aloha En Sydhavsfaerd. Nielsen, Aage Krarup - Aloha En Sydhavsfaerd.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij AntiekBooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met AntiekBooks
  • Na uw bestelling ontvangen u en AntiekBooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van AntiekBooks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • AntiekBooks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.