Balthau, Nina - Bloemen als penselen

Schrijver:
Titel: Bloemen als penselen
ISBN: 9789020950489
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2005, 176pp Gebonden met Stofomslag In uitstekende, Staat Als Nieuw
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Met originele gedichten en meeslepende verhalen bij elke bloem
Bloemen als penselen vertrekt uit het landschap en de tuin en brengt u naar de mooie kamers van Bijsterveld, de boeketten en de schilderijen van Nina Balthau. Elke bloem krijgt een origineel gedicht mee. Ivo Pauwels vertelt hun geschiedenis in vaak grappige anekdoten, geeft honderduit praktische tips over het gebruik in de tuin, vertelt hoe u de bloemen in boeketten kunt combineren en hoe Nina Balthau ze met verf vastlegt. Het is een boek vol levensvisie en levensstijl, de neerslag van het leven op Bijsterveld, de oude, met een brede gracht en een warme tuin omgeven hoeve waarin kunstenaar Nina Balthau leeft en werkt. De boeketten zijn van de hand van bloembindster Anne Van de Vyvere. Ook zij laten u wegdromen. Ze reiken meer aan dan interessante bloemschikideeën alleen; ze dienen als denkbeeldige sleutels die het oeuvre van Balthau voor u openen.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Balthau, Nina - Bloemen als penselen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.