Goedleven, Edgard - Koninklyke serres van laken / druk 1

Schrijver:
Titel: Koninklyke serres van laken / druk 1
ISBN: 9789020916188
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo / Terra
Bijzonderheden: 1998, Gebonden met Stofomslag In Uitstekende Staat. Als Nieuw
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Met honderden prachtige illustraties, plannen en kleurenfoto’s
Elk jaar in de lente worden de Serres van het Koninklijk Domein van Laken gedurende een twintigtal dagen opengesteld voor het publiek. Het Koninklijk Domein dankt zijn huidige uitzicht aan Leopold II (1835-1909). Om zijn land een internationale uitstraling te geven realiseerde hij vele grootse bouwwerken, waaronder de Koninklijke Serres van Laken. Aansluitend bij de reeds bestaande oranjerie uit de Hollandse periode, bouwde Leopold II in 1876 een serrecomplex, bestaande uit een grote koepelvormige wintertuin, een vierkante ‘Kongoserre’ en een ontvangstserre, ‘embarcadère’ genaamd. In 1890 bouwde hij een tweede reeks serres die samen het ‘palmenplateau’ vormden en door galerijen verbonden zijn met het complex van de wintertuin, dat op zijn beurt verbonden is met het Koninklijk Kasteel door ondergrondse galerijen.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Goedleven, Edgard - Koninklyke serres van laken / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.