Moeyaert, Bart - Voor altijd echt van ons

Schrijver:
Titel: Voor altijd echt van ons
ISBN: 9789027648662
Taal: Nederlands
Uitgever: Zwijsen Uitgeverij
Bijzonderheden: Hardcover in nieuwstaat
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 6,00 (binnen België)
Meer info:
Als afscheid nemen zo eenvoudig was, dan zong de moeder van Tasja niet zulke verdrietige liedjes. Roos zou meteen weten waarom ze haar vader mist, al heeft hij losse handen. En Marte zou niet zo mopperen op Arjan met zijn gouden keel.

In Voor altijd echt van ons zijn drie boeken voor eerste lezers bij elkaar gebracht. De kinderen uit 'Voor altijd, altijd', 'Echt weg is niet zo ver' en 'Die steeg van ons' gaan ieder op een eigen manier om met afscheid en verlangen.

'In de beperking van het schrijven voor beginnende lezers, kan een auteur zich een meester tonen. Die meester heet in dit geval Bart Moeyaert. (Juryverslag Zilveren Griffel 2002)
Verder lezen

Rietje uit Sint-Andries

particulier
Verzending naar thuisadres in België : 6€ via BPost of 4.70€ naar BPost afhaalpunt
Verzending naar thuisadres pakketpost in Nederland: 6€
- Het gelijktijdig bestellen van meerdere artikelen levert u een belangrijke besparing in de verzendkosten op
- Retour kan binnen de 14 dagen - verzenkosten van de retour zijn voor de koper - Het retouradres wordt u doorgegeven bij de retourmelding.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Moeyaert, Bart - Voor altijd echt van ons

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Rietje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Rietje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Rietje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Rietje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Rietje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.