Cunningham, Scott - Wicca-kookboek De magie van ons voedsel

Schrijver:
Titel: Wicca-kookboek De magie van ons voedsel
ISBN: 9789069636054
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: 2003 / paperback / 392 pag. / 726 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Wicca-expert Scott Cunningham deelt met de lezer zijn encyclopedische kennis van de magische krachten van voedsel.
Waarom heeft kaviaar de reputatie van zinnenprikkelend voedsel, en welke prettige verrassingen hebben vanille en pepermunt voor ons in petto? Worden onze intuïtieve vermogens versterkt door het nuttigen van paddestoelen, en krijgen we na het kauwen op selderijstengels ineens heldere gedachten?
Wicca-kookboek bestaat uit vijf delen: een korte inleiding over magie in de keuken;
de magie van voedsel: een encyclopedisch overzicht, gerangschikt naar genre (graanproducten, kruiden, groenten en fruit); magische diëten; recepten en aanvullend materiaal.

Recensie(s)
Wicca's (moderne heksen) houden zich bezig met magie die gebaseerd is op oud volksgeloof en oude religie. Rondom het gebruik van de voeding bestaan veel rituelen die verbonden zijn aan de godsdienst, streek enz. In dit boek wordt verteld hoe we voedsel ritueeel kunnen kiezen, klaarmaken en gebruiken om veranderingen in ons leven aan te brengen, zodat we geestelijk en lichamelijk beter en met meer energie kunnen functioneren. In de praktijk van de volksmagie wordt gebruikgemaakt van hulpmiddelen om de rituelen kracht bij te zetten. In de eerste hoofdstukken wordt uitgelegd wat voedingsmagie behelst en hoe we hiermee dagelijks en met de feestdagen kunnen werken. Ook wordt ingegaan op de voedingsproducten, die gerubriceerd worden besproken, zoals: groenten, fruit, noten, maar ook de magische resultaten zoals gezondheid en beter worden, spiritualiteit enz. Tot slot in de bijlagen tabellen, symbolenlijst, woordenlijst, bibliografie en register. Geen echt receptenboek, maar het bevat wel diverse recepten als voorbeeld.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cunningham, Scott - Wicca-kookboek  De magie van ons voedsel Cunningham, Scott - Wicca-kookboek  De magie van ons voedsel Cunningham, Scott - Wicca-kookboek  De magie van ons voedsel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.