Ceuleers, J. (editor) - Artists' Handbook (George Wittenborn's

Schrijver:
Titel: Artists' Handbook (George Wittenborn's Guestbook, with 21st Century Additions Initiated by Ronny Van de Velde)
Taal: Engels
Uitgever: Ludion - Gent 2007, 1st edition. Pakketporto.
Bijzonderheden: Geb. stofomslag, 32 x 25 x 7 cm., foto's en afb. in kleur en z-w., register, 624 pag. Engels. Nieuw (nog gerseald
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het Gastenboek van George Wittenborn (1905-1974), de grote kunstboekhandelaar uit New Vork, is een collectie van meer dan 190 tekeningen, afdrukken en collages van handen van kunstenaars, verzameld tussen 1944 en 1974. Het bevat bijdragen van onder meer Marcel Ouchamp, Max Ernst, Arshile Gorky, Asger Jorn, Franz Kline, Man Ray, Andy Warhol, Joan Miró en Le Corbusier. Een halve eeuw later zetten Ronny Van de Velde en Ludion het werk van Wittenborn voort. De collectie werd verrijkt met werken van hedendaagse kunstenaars, zowel buitenlandse (John Baldessari, Marlène Oumas, Richard Serra, Bruce Nauman, Richard Long, Louise Bourgeois, etc.) als van alle toonaangevende Belgische kunstenaars. Dit project vindt zijn neerslag in dit Artists' Handbook.
Verder lezen

Imprimatur uit Vaassen

Logo Imprimatur

Als u niet tevreden bent met het geleverde boek kunt u de transactie altijd annuleren.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ceuleers, J. (editor) - Artists' Handbook (George Wittenborn's Guestbook, with 21st Century Additions Initiated by Ronny Van de Velde) Ceuleers, J. (editor) - Artists' Handbook (George Wittenborn's Guestbook, with 21st Century Additions Initiated by Ronny Van de Velde) Ceuleers, J. (editor) - Artists' Handbook (George Wittenborn's Guestbook, with 21st Century Additions Initiated by Ronny Van de Velde)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Imprimatur

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Imprimatur
  • Na uw bestelling ontvangen u en Imprimatur een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Imprimatur vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Imprimatur kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.