Gootink, Brigitte - Lyrisch Intermezzo. Visualisatie in typogra

Schrijver:
Titel: Lyrisch Intermezzo. Visualisatie in typografie van veertien gedichten van Heinrich Heine, Deel 1, 2 en 3.
Taal: Nederlands
Uitgever: Losser, Scholten, 1e druk 1993.
Bijzonderheden: Alle delen tellen 63 p. Oplage: 750 genummerde exemplaren. Dit is nr. 436. Nieuw.
Prijs: € 65,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze boeken tonen een visualisatie van veertien gedichten van Heinrich Heine uit "Das Buch der Lieder" (1826-1827). In de afzonderlijke boeken zijn gedichten typografisch (deel 1), in kleur (deel 2) en in beeld (deel 3) gevisualiseerd. Elk van deze delen toont veertien combinaties van twee gedichten. Emoties die in de gedichten te bespeuren zijn (hoop, geluk, teleurstelling, vertwijfeling, herinnering, berusting) worden hierdoor met elkaar in verbinding gebracht en verbeeld. Oorspronkelijk zijn al deze gedichten terug te vinden in het " Lyrisches Intermezzo" (uit: "Das Buch der Lieder"), waaraan de schrijfster de titel van haar boeken ontleend heeft. De boeken vormen het eindexamenproject aan de AKI, Akademie voor Beeldende Kunst te Enschede (afstudeerrichting visuele communicatie)
Verder lezen

't kofschip uit Borger

zakelijk

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij 't kofschip

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met 't kofschip
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Antiquariaat 't Kofschip
  Kamer van Koophandel nummer: 04085291

 • Na uw bestelling ontvangen u en 't kofschip een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 't kofschip vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • 't kofschip kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.