Loucas van den Berg - De helende stem / een nieuwe visie op de

Schrijver:
Titel: De helende stem / een nieuwe visie op de essentie, het gebruik en de toepassing van de helende kracht van trilling in de vorm van stem, geluid en muziek
ISBN: 9789020243598
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed / izgst.2001, paperback, oogt ongebruikt en ongelezen, geen leesvouw. Cover heeft wat krasjes. Op 1e blz boek staat staat een (summiere ) signering van De auteur.
Prijs: € 39,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
De helende stem is uniek omdat het een nieuwe wijze van werken met de genezende kracht van de stem beschrijft, die gebaseerd is op talloze ervaringsgegevens en onderzoek, verzameld door de auteur.
De stem is een zeer krachtig instrument dat ons helpt om voorbij het denken onze diepste essentie aan te boren en klachten en blokkades op wezenlijk niveau te genezen. De stem is een energetisch klankinstrument. Het is levendiger dan ieder ander instrument en het bevat het natuurlijke magnetisme dat andere instrumenten missen.
Met zijn therapeutische en muzikale achtergrond maakt Van den Berg de helende stem toegankelijk met oefeningen die een duidelijke opbouw kennen. Treffend zijn de oefeningen ter heling van angst en pijn en het opheffen van emotionele blokkades. De lezer wordt aan de hand van instructies steeds dieper naar de kern van zijn wezen geleid. De ziel wordt in trilling gebracht. De auteur stelt dat we niet verlost hoeven te zijn van alle kwalen om onze kern te voelen en heelheid te ervaren. Iedereen kan dit leren.
Het boek richt zich op verschillende doelgroepen. Het is enerzijds praktisch opgezet met vele oefeningen voor zelfheling en innerlijke groei en anderzijds biedt het therapeuten mogelijkheden ter verdieping van hun werkzaamheden.
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Loucas van den Berg - De helende stem / een nieuwe visie op de essentie, het gebruik en de toepassing van de helende kracht van trilling in de vorm van stem, geluid en muziek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.