Proto, L. - Meditatie voor iedereen

Schrijver:
Titel: Meditatie voor iedereen
ISBN: 9789053400302
Taal: Nederlands
Uitgever: East-West Publications
Bijzonderheden: Goed Zgan / izgst. Softback uitgave. 2e druk 2002. Oogt ongebruikt. cover heefte enkele krasjes. Zgan. Met vriendelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Wanneer we bezig zijn onze levensdoelen te verwerkelijken, kan het zijn dat we geblokkeerd raken door twijfel, angst, berouw over dingen uit het verleden, schuldgevoel of gebrek aan concentratie. Meditatie is het volmaakte middel om door al deze beperkingen heen te breken door verbinding te leggen met je allerdiepste wezen. Dit geeft ontspanning, vrede en een vernieuwd levensgevoel. Meditatie is niet alleen voor een selecte groep religieus gerichte mensen, maar kan door iedereen, die ernstig aan zichzelf wil werken, beoefend worden. Dit boek behandelt de voornaamste technieken uit Oosterse en Westerse tradities en is een uitstekende inleiding voor verdere studie en oefening.
Recensie(s)
De in 1994 overleden Engelse schrijver en psychotherapeut behandelt in dit boek uiteenlopende meditatietechnieken uit Oosterse en Westerse tradities. Meditatie is volgens hem de traditionele manier om de geest onder controle te krijgen. Je begrijpt dat je druk bezig moet zijn om stil te worden... Proto haalt TM-onderzoeken naar de voordelen van mediteren aan, legt uit wat het is en beschrijft diverse wegen naar de Alfa-staat. Kort zegt hij iets over aura schoonmaken en de verschillende houdingen zitten, knielen, staan. Aan de orde komen verder o.a. mantra's, chanten, dansen, wervelen en observeren. Hoe je het doet en waarom dat. Leer getuige te zijn, dat is het vooral. En verder waarnemen, luisteren, eenpuntigheid, contemplatie, concentratie, ademhalen, bewust worden, bewegen en centreren. Ach, nieuws is er nauwelijks meer onder de zon van de meditatieliteratuur en ook dit boekje is zo goed als overbodig. In de bijlage over meditatiemuziek staat het Meligste Advies van dit Jaar "U kunt het beste naar een goede New Age-winkel gaan en daar u laten voorlichten of zelf in de rekken snuffelen en luisteren." Bevat enkele tekeningen en een alfabetisch register. Lichtgroen omslag met fotootje van dame in lotushouding.
(Biblion recensie, Peter den Haring.)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Proto, L. - Meditatie voor iedereen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.