Williams, A. - Het complete meridiaankogelboek

Schrijver:
Titel: Het complete meridiaankogelboek
ISBN: 9789074597234
Taal: Nederlands
Uitgever: Binkey Kok
Bijzonderheden: Goed /Izgst. 3e druk 1998, 106pp, paperback. Oogt ongebruikt, geen leesvouw. Izgst..
Prijs: € 15,45
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Via de ontstaansgeschiedenis en de filosofie van Chinese geneeswijzen als acupunctuur, acupressuur en reflexzonetherapie beschrijft Williams het gebruik en de werking van meridiaankogels. Stap voor stap kan de lezer zich vele oefeningen eigen maken die een bijdrage kunnen leveren aan lichamelijke en geestelijke gezondheid.
Recensie(s)
Acupunctuur en (voet)reflexologie zijn de laatste jaren bij steeds meer mensen bekend. Door bepaalde punten op het lichaam te stimuleren worden de ermee corresponderende organen gestimuleerd. Dit wordt reeds vele jaren bij de voeten toegepast. Ook bij de handen werd dit reeds in de oudheid toegepast door ballen in de hand te laten draaien. In dit boek wordt een methode aangegeven om met de speciaal hiervoor gemaakte kogels te oefenen, wat meditatieve, maar ook orgaanstimulerende werking heeft. Na een inleiding wordt de geschiedenis behandeld van de Chinese filosofie. Vervolgens wordt de toepassing behandeld van de meridiaankogels met een goede uitgebreide handleiding voor het 'spelen' met de kogels dit met de handen, maar ook met de voeten. Er wordt uitgegaan van een algemeen stimulerende en niet van een medicinale werking bij bepaalde ziektebeelden. Het boek is bedoeld en zeer geschikt als handleiding bij het gebruik van de meridiaankogels die in diverse winkels te koop zijn. Het ziet er verzorgd uit, is goed ingedeeld en bevat duidelijke tekeningen als ondersteuning van de tekst. Op de buitenkant een compositie van de diverse soorten meridiaankogels.
(Biblion recensie, E. Wannee-Immerzeel.)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen, Nederlands

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Williams, A. - Het complete meridiaankogelboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.