Plas, Michel van der - Abdijen in de Lage Landen en de mensen d

Schrijver:
Titel: Abdijen in de Lage Landen en de mensen die er wonen.
ISBN: 9789020916621
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: 1989, 2e druk, 20e duizendtal. Gebonden, 167 pp.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Abdijen in de lage landen is het resultaat van een ontdekkingsreis langs meer dan veertig kloosters, abdijen en priorijen in Nederland en België. De auteur schildert op een indringende wijze de mannen en vrouwen die de kloosters bevolken, de oude religieuze orden waartoe ze behoren en de huizen die zij tot op de dag van vandaag bewonen en onderhouden. Het boek schept een historisch kader en licht met fascinerende getuigenissen de ommuurde werkelijkheid toe. Abdijen in de Lage Landen beklemtoont niet de historische gebouwen maar de menselijkheid achter de schermen. Wat motiveert de kloosterlingen? Wat bewaren zij en geven zij door? Wat zien zij als hun levensideaal? Door te antwoorden op deze vragen geeft het boek een bescheiden inleiding op hun geestelijk leven. Abdijen in de Lage Landen leidt de lezer binnen in een reeks van kleine, onbekende werelden waarin mensen opnieuw proberen gestalte te geven aan het gevoel van grote saamhorigheid dat bij de eerste christenen leefde. In elk van die gemeenschappen komen andere facetten van het kloosterleven aan bod, waardoor het breedst mogelijke beeld is ontstaan.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.