Marie Adrien Perk - Wandelingen door de provincie Antwerpen

Schrijver:
Titel: Wandelingen door de provincie Antwerpen
Taal: Nederlands
Uitgever: Broese, 1885
Bijzonderheden: Reisgids van de vader van Jacques Perk
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"M.A. Perk. Wandelingen door de provincie Antwerpen. Met schetskaarten. Utrecht, J.G. Broese, 1885".

19 x 13 cm., oorspronkelijk rood uitgeverskarton met vergulding, rug vervangen. 242 blz. De twee "schetskaarten" (landkaarten van de stad Antwerpen en van de Antwerpse Kempen) ontbreken. Zeer informatief reisverslag van Perk van zijn bezoek aan Kalmthout, Brasschaat, Hoogstraten, de abdij van Postel, de zwakzinnigenzorg in Geel, Tongerlo, Lier, Mechelen, en Antwerpen.

Marie Adrien Perk (1834 - 1916) was een Nederlands theoloog, predikant en schrijver. Hij was de vader van de dichter Jacques Perk. Perk senior schreef verscheidene reisgidsen, onder meer over de Belgische Ardennen, waar hij herhaaldelijk met zijn gezin vakantie hield. Tijdens één van die vakanties, in La Roche, ontmoette Jacques Perk Mathilde Thomas, aan wie hij zijn beroemd geworden liefdesonnetten wijdde.

Google Books : nw9WAAAAcAAJ

Zeldzaam werkje , ik vind november 2020 geen ander exemplaar te koop op internet. Helaas is dit geen goed exemplaar: de rug is vervangen en de twee kaarten ontbreken.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marie Adrien Perk - Wandelingen door de provincie Antwerpen Marie Adrien Perk - Wandelingen door de provincie Antwerpen Marie Adrien Perk - Wandelingen door de provincie Antwerpen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.